Cautare

842 de rezultate pentru "imagini inmormantare" (8.34 secunde)
S-a spus ca acest video ar contine unele dintre cele mai bune imagini OZN luate vreodata. Aparenta credibilitate a cazului Diaz a atras si cercetatori OZN din afara Mexicului.
Niciun copil nu ar trebui sa isi auda tatal spunand unui vecin As parasi-o pe nevasta-mea daca nu ar fi astia mici.Nu-i de mirare ca multi copii ai parintilor nefericiti au crescut cu imagini deformate asupra ce inseamna o casnicie si ce presupune o viata de cuplu fericita.
Statiile vor avea camere, pentru a inregistra atat imagini cat si spectre, un magnetometru, instrumente pentru a detecta radiatii, un gravimetru si multe altele.
Intrebat de ce nu a copiat unele dintre imagini sau texte, drept dovezi, el a spus: - Din punct de vedere legal, nu eram autorizat sa iau cu mine informatii clasificate;
De altfel, imagini, cum ar fi cele prezentate mai sus, exista nu numai in Romania, ci si in alte tari de credinta ortodoxa, de pilda la manastirea Decani din Kosovo, ori pe un numar de icoane religioase rusesti.
Sunt detaliate modalitatile in care Geller a reprodus imagini pe care cineva le desena intr-o alta camera. El reusea aceasta partial si cu o precizie variabila, dar uneori uimitoare, determinand cercetatorii care asistau la experiment sa scrie:
Sunt sigur ca toate televiziunile vor fi fericite sa dea imagini cu un bou care se autoincendiaza. Si eu, ca multi altii, ma voi bucura sa-l vad arzand.
Eu cred ca marturiile colective, dovezile prin imagini si urme fizice, adunate in peste 60 de ani de cercetare OZN, reprezinta o confirmare coplesitoare a faptului ca unele observatii OZN reprezinta o implicare extraterestra in curs de desfasurare pe planeta Pamant.
Dupa Ingo Swann In 1985, la Washington, clarvazatorii au facut o demonstratie, descriind casa de vacanta a lui Gorbaciov, dupa care, primind imagini ale unor submarine sovietice au determinat exact coordonatele in care acestea se aflau la momentul respectiv.
Aparatele foto au capturat imagini ale obiectului, inclusiv in infrarosu. Ele arata o tehnologie care depaseste tot ce cunoastem la ora actuala.
El a oferit chiar imagini apropiate ale serei respective. De altfel, nu este prima data ca Brando a contrazis afirmatiile lui John Mooner.
se pot recunoaste in imagini si pot percepe mesaje nonverbale. 2. Elefantii, mai destepti decat cimpanzeii Elefantii nu sunt doar mai mari decat majoritatea animalelor, ci si mai destepti decat ele, avand abilitati numerice surprinzatoare, printre multe alte talente.
Cu un aparat special se pot compune imagini care redau zonele radioactive din corp. Teste biochimice Nivele extrem de ridicate ale enzimei LDH (lactat dehidrogenaza) indica deseori raspandirea metastatica a tumorii in ficat.
Anul trecut, de pilda, CEFAA a publicat imagini ale unui OZN filmat cu o camera in infrarosu Wescam, montat pe un elicopter.
in istorie Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau, O ISTORIE A CALARASIULUI IN IMAGINI FOTOGRAFICE DE IERI SI DE AZI.
fotografiile si videoclipurile declarate ca fiind cu adevarat interesante de catre analistii de imagini din comunitatile de informatii. Indiferent de metodologia folosita pentru a evalua observatiile, trebuie sa se tina cont de bagajul de prejudecati cu care cultura populara a incarcat fenomenul.
- Simtul umorului v-ar fi util pentru ca aceste imagini sunt amuzante cand le analizati indeaproape. Nu au nimic ingrozitor in ele, este doar modul in care inconstientul prelucreaza imaginile.
M-am tot uitat din ce in ce mai crucit la reactiile participantilor la invalmaselile tefelisto-sereiste din 10 august, precum si la niste imagini tot de atunci.
Indivizii sunt bombardati cu tot felul de tehnici si imagini pornografice. Cum se explica atunci ca ei sunt atat de blocati, fiind incapabili sa adopte o abordare mai apropiata de viziunea tantrica asupra sexualitatii?
Pe 10 septembrie 2019, John Greenewald Jr., administratorul sitului The Black Vault, cea mai mare colectie de documente guvernamentale desecretizate, anunta ca Marina SUA a declarat, pentru prima data, in mod oficial, ca fenomenele continute in cele trei videoclipuri OZN sunt imagini cu obiecte reale neidentificate care au incalcat spatiul aerian american.
google-analytics.com